De unieke kracht van The Disruptors

Organisaties hebben iedere dag te maken met problematieken en nemen daarin beslissingen zonder daadkracht en met gebrek aan overtuiging. The Disruptors bieden kansen en oplossingen. Zij weten dat organisaties met meer beweging meer bereiken. Organisaties blijven relevant door nieuwe organisatiemodellen te vormen, een andere manier van werken te implementeren, het inzetten van medewerkers kritisch te bekijken en vanuit disruptie te groeien.

EXPERTISES

Verandertrajecten

Van hiërarchie naar horizontale netwerkorganisatie. Dat omvat heel veel - The Disruptors maken op alle niveaus de juiste impact.

Reorganisaties

Van klassieke downsize tot organische doorontwikkeling, The Disruptors zijn de noodzaak tegengekomen. Iedere situatie vraagt een andere krachtige aanpak die relevante organisaties creëert.

Cultuurverandering

“Culture eats strategy for breakfast!” – The Disruptors zien, benoemen en confronteren organisaties met knelpunten in de cultuur die de strategie belemmeren. De aanpak van The Disruptors maakt de strategie haalbaar.

Procesoptimalisatie

Lean is leuk maar GBV is beter! De GBV methode dwingt mensen om tot de kern te komen en het proces vanuit de kern te optimaliseren.

Recruitment

The Disruptors gooien het helemaal om en maken recruitment passend in de veranderende wereld. Door elementen als “storytelling” en “belevenissen” toe te passen, zetten zij een unieke beweging in gang. Een beweging die leidt tot de beste match.

Employer branding

Marketing en HR gaan hand in hand. The Disruptors brengen de boodschap zo over dat talenten, die aansluiten op jouw gedachtegoed, jou simpel weten te vinden.

HR-cycli

Beoordelen, daar geloven The Disruptors niet in. Zij geloven in goede gesprekken en het beste uit jezelf en anderen halen. Met dat uitgangspunt passen ze “HR-cycli” aan en zorgen daarmee dat mensen groeien en van optimale waarde zijn voor jouw organisatie.

Talentmanagement

The Disruptors overstijgen functieprofielen, takenpaketten en organogrammen. Vanuit oprecht vertrouwen in mensen zet jij de juiste talenten op de juiste plek.

Betrokkenheid verhogen

Van arbeid als productiefactor naar betekenisvolle beleving. The Disruptors laten jouw mensen optimaal presteren door ze op unieke manieren te betrekken bij jouw organisatie, hierbij zijn geen grenzen.

MEET THE DISRUPTORS

The Disruptors zijn er in allerlei soorten en maten.
Ze bezitten allen unieke krachten.
Een kennismaking met hen is snel gemaakt.
Nodig hen uit voor een meet & greet en ervaar de unieke krachten zelf!