The Disruptors creëren een nieuwe werkelijkheid

De mens is genegen om vast te houden aan het bekende, aan gewoontes. Slechts enkele kunnen zich daar echt aan onttrekken, dat zijn The Disruptors. Stilstaan wordt door The Disruptors doorbroken waardoor beweging ontstaat. Om deze beweging te creëren heb je nieuwe, frisse inzichten nodig. De inzichten van The Disruptors. Zij kennen niet alle feiten en nemen niets aan voor de waarheid. Hiermee scheppen zij nieuwe werkelijkheden. Confronterend, soms chaotisch maar altijd constructief en daadkrachtig. Altijd resultaat. The Disruptors zijn denkers en doeners die samen met jou en jouw organisatie de beweging inzetten. Met deze unieke krachten ontstaat vernieuwing en verandering. Noodzakelijk om relevant te zijn en te blijven.

Producten

Een greep uit de producten die The Disruptors succesvol hebben toegepast binnen relevante organisaties.

Get yourself a Disruptor

Wil jouw organisatie relevant blijven? Behoefte aan chaos A.K.A. een bundel van mogelijkheden? Gebruik maken van HRM expertise to-the-max met een oprechte innovatieve blik? The Disruptors zijn op en top professionals en nemen de nieuwe HRM wereld voor je mee. Weg van traditionele en verouderde systemen, op naar een relevante organisatie! Omarm The Disruptors en maak het verschil - Get Yourself A Disruptor!

Hiring Experience

Een werving en selectieproces wat niet alleen kandidaten mee neemt op een fysieke reis door de organisatie maar ook de eigen medewerkers stevig in hun kracht zet.

Hiring Game

Een serious game die leidt tot een gedragen selectie van 1 of zelfs meerdere nieuwe talenten op een vacante positie. De game is opgebouwd uit thema’s die aansluiten op de Why van de organisatie. Spannend, serieus en zeer vooruitstrevend.

Select the best

Een kwaliteitsinjectie aan een selectieprocedure waarin drijfveren en competenties snel zichtbaar worden. Het resultaat is een verhoogde effectiviteit van de selectieprocedure. Het proces wordt vanuit de GBV-methode volledig, snel en creatief ingericht.

Disrupt2Day

Een dag in het teken van het gedachtengoed van The Disruptors. Daarnaast komen twee à drie HRM thema's aan bod. We laten zien op welke manier deze HRM thema's op een vernieuwende manier worden ingevuld in de veranderende wereld van organisaties. Beleving, inspiratie en kennis worden gedeeld. Maak een eerste stap op weg naar een relevante organisatie en doe mee!

Strategische Personeelsplanning (SPP)

Een onzekere toekomst vraagt een sterke visie. Met behulp van uiteenlopende tools geven wij inhoud aan de beoogde personeelsplanning. Actief en doelgericht leggen wij samen de eerste stenen neer van een toekomstbestendige, relevante organisatie.

Sourcing Jam

Een Sourcing Jam is een belangrijk onderdeel van een wervingstraject. Tijdens een Sourcing Jam komen werknemers van een organisatie bij elkaar en gaan gezamenlijk op zoek naar nieuwe collega's. Vanuit ​de​ netwerk gedachte (Community Building)​ loont het​ om het​ netwerk van de ​eigen ​werknemers in te zetten. Actief, daadkrachtig en verrassend productief! The Disruptors begeleiden de Sourcing Jam actief en activeren de krachten die aanwezig zijn!

Fabrieksgeheimen

Een experience waarin je wordt meegenomen op een reis door de geschiedenis van de Arbeid. Naast de inzichten in huidige systemen krijg je inspiratie over hoe het anders kan. Je beleeft en begrijpt de beperkingen binnen organisaties van nu.

MEET THE DISRUPTORS

The Disruptors zijn er in allerlei soorten en maten.
Ze bezitten allen unieke krachten.
Een kennismaking met hen is snel gemaakt.
Nodig hen uit voor een meet & greet en ervaar de unieke krachten zelf!