Ben jij ook één van The Disruptors?

The Disruptors hebben een gedurfde manier van leven. Een roeping, zij kunnen niet anders. Zij doorbreken de status quo en nemen niets voor lief. Er zijn er meer zoals zij… dat is zeker.

Wij zoeken nieuwe Disruptors
Doe mee!

Waarom?
The Disruptors groeien als kool en daar zijn we trots op! We komen op het punt dat we te veel werk hebben en te weinig Disruptors….

Wat doen we?
Wij geloven in disruptie. Niet om te verstoren maar om beter te worden, om te groeien. Chaos zien wij als een bundel energie waaruit mooie nieuwe dingen kunnen ontstaan. Wij denken anders, wij doen anders. Wij dagen de mens en de organisatie uit. Wij leggen vingers op zere plekken, op pijnlijke problemen en gaan daarbij uit van eenvoud in plaats van complexiteit. Wij bieden een krachtige aanpak die noodzakelijk is om relevant te zijn en te blijven.

The Disruptors helpen organisaties bij verandertrajecten, reorganisaties, cultuurdingen, HRM-instrumentaria. Wij zorgen ervoor dat het past in de wereld van vandaag én morgen en zorgen daarmee dat organisaties relevant blijven en worden!

Hoe pakken wij het aan?
De mens is genegen om vast te houden aan het bekende, aan gewoontes. Slechts enkelen kunnen zich daar echt aan onttrekken, dat zijn The Disruptors. Stilstaan wordt door The Disruptors doorbroken waardoor beweging ontstaat. Om deze beweging te creëren heb je nieuwe, frisse inzichten nodig. De inzichten van The Disruptors. Zij kennen niet alle feiten en nemen niets aan voor de waarheid. Hiermee scheppen zij nieuwe werkelijkheden.

Confronterend, soms chaotisch maar altijd constructief en daadkrachtig. Altijd resultaat. The Disruptors zijn denkers en doeners die samen de beweging inzetten. Met deze unieke krachten ontstaat vernieuwing en verandering. Noodzakelijk om relevant te zijn en te blijven.

Beleving, storytelling, vertrouwen, chaos, gezond boerenverstand en eenvoud staan hierin centraal.

The Disruptors zoeken iemand:
- die ons verrijkt;
- met unieke krachten;
- met passie voor het vak HRM;
- die het gedachtengoed draagt en uitbouwt;
- die impact wil maken!

Wij bieden:
• Vier Disruptors die jouw collega, sparringspartner, morele steun en motivator zijn;
• Een werkplek met stoel @Microlab – Strijp-S Eindhoven;
• Inspiratie;
• Diepgaande gesprekken over het vak HRM om elkaar en The Disruptors naar 'the next level' te tillen;
• Ruimte voor- en vertrouwen in jouw stem, visie en passie;
• De kans om organisaties relevant te laten worden, zijn en blijven;
• Een samenwerking in de vorm die bij jou past gebaseerd op ondernemerschap (ZZP, no cure - no pay, vrijwillig), met een beloning die bij jou past.

Hoe kom je in beeld?
Stuur niet je CV en al helemaal geen motivatiebrief. Laat jezelf zien: bel aan, WhatsApp, mail, tag via Instagram, LinkedIn ons, stuur een boodschap. Doe iets waardoor je jezelf aan ons presenteert. Laat ons voelen wat jou zo aanspreekt in The Disruptors en het gedachtengoed, en zorg dat we niet om jou heen kunnen.

Wij zorgen ervoor dat we binnen 48 uur reageren als jouw bericht bij ons is binnengekomen (zorg ervoor dat jouw contactgegevens erbij zitten). Wij zullen je vertellen wat de volgende stap is. We gaan je namelijk grondig testen!

Gelieve acquisitie te plegen op deze vacature maar er geen geld voor te vragen. Dus 'tag' jouw vriend(in) - buurman - sportmaatje - collega die hier helemaal in past.

Hartelijke groet van The Disruptors.

DISRUPTOR KAI
06-12 98 6014
kai@thedisruptors.nl

DISRUPTOR BRAM
06-50 88 3113
bram@thedisruptors.nl